Intex zwembaden staan voor kwaliteit

De zomer komt er weer aan. Een zwembad in de tuin mag niet meer ontbreken. Uw kinderen hebben de zomer van hun leven en u kunt na een drukke, lange dag werken ook nog even afkoelen in uw eigen tuin. Ideaal toch? De Intex zwembaden hebben een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. De belangrijkste punten zijn prijs/kwaliteit verhouding met daarbij een uitstekende klantenservice. Intex heeft in China grote fabrieken gebouwd om al hun producten te maken en vooral om ze te testen. Wist u bijvoorbeeld dat alle opblaas artikelen eerst worden opgeblazen voordat ze worden verpakt? Op deze manier zijn er weinig klachten, worden problemen snel opgelost en heeft u gegarandeerd speelplezier.

Intex zwembaden zijn stevige opzetzwembaden die gemaakt zijn van meerdere duurzame PVC lagen met een gerasterde binnenlaag. De liner van de van deze zwembaden is hierdoor extra stevig met een bijzonder lange levensduur. De zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en even makkelijk weer op te bergen.
Om optimaal te kunnen profiteren van uw zwembad biedt Intex ook alle accessoires die horen bij optimaal zwemplezier. Hierbij gaat het om onderhoudsaccessoires (o.a. filterpomp, zwembadborstel, chloortabletten), zwembadverwarming en speelgoed.

Een van de belangrijkste punten waar Intex voor staat is klantenservice. Ze willen dit graag in eigen beheer houden, zodat ze de fouten uit hun producten kunnen halen en nog betere kwaliteit kunnen leveren. Het bedrijf zit hier bovenop en daarom willen ze ook rechtstreeks contact met de consument bij een klacht.

Voor meer informatie en bestellen, breng een bezoekje aan kidsspeelgoed.nl

Deze is ook leuk...