Lego Friends Vuurtoren recensie

Wat is het?
De LEGO Friends Vuurtoren is een 473 delige set waarmee kinderen een twee verdiepingen vuurtoren kunnen bouwen, compleet met een ijssalon. De set wordt geleverd met twee mini figuren, Kate en Stephanie, een zeeleeuw met een steen waar hij op kan zitten en een roeiboot. De ijssalon is voorzien van een kassa, diepvries, tafel en stoelen, en zelfs een toilet. Je kan de ramen en deuren openen en sluiten en er zit een beweegbare ladder in. Er zijn peddels, een vlag, een reusachtige ijs beeldhouwwerk, menu’s, ijshoorntjes, ijslolly’s, een kassa, geld, zonnebrillen, verrekijkers, een camera, en nog veel meer. Kinderen kunnen deze luxe set bouwen en vervolgens spelen met Kate en Stephanie. Je kan heel veel dingen doen met deze set zoals: het verkennen van de pier, het eten van ijs, het fotograferen van hun avonturen, het nemen van een boottocht of zelfs een dutje op zolder.

Is het leuk?
Met deze set blijft Lego de wereld van LEGO Friends uitbreiden en biedt een nieuwe omgeving aan om mee te spelen. Kinderen kunnen bouwen en dan lekker veel mee spelen. Met zoveel bouwstukken biedt deze luxe set veel bouw en speelplezier.

Voor wie het geschikt?
De LEGO Friends Vuurtoren is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar.

Waar moet je op letten?
Met gebruik van de gedetailleerde handleiding kost het ongeveer 1 uur om het compleet op te bouwen. De handleiding was helaas niet overal even duidelijk

Alle stukken zijn te gebruiken met ander Lego Friends setjes. Voor nog meer bouw en speelplezier.

Voor meer informatie en bestellen: Kidsspeelgoed, het leukste speelgoed