Speelgoed met korting – meer plezier voor minder geld

We hebben het hem allemaal horen zeggen. Premier Rutte zei dat het economisch weer beter ging. Nu was de tijd aangebroken dat kinderen wel weer om speelgoed mochten zeuren. Hij zei het recht in de camera en sprak ons, de ouders, en onze kinderen erop aan. We zien het gebeuren. Verlangend wijzen ze ons aan wat ze willen. Dure gadgets, educatief speelgoed, speelgoed met korting en grappige kinderkleding.

Weerstand bieden
En zeg nou zelf, kunnen wij wel weerstand bieden aan enthousiaste en verlangende oogjes van onze eigen kinderen, als ze iets zien dat ze ├ęcht ontzettend graag willen hebben? Werkt dit niet alleen in op onze ouderliefde, maar wordt misschien het kind dat we allemaal nog in ons hebben niet een klein beetje wakker? Kunnen wij hun enthousiasme en vreugde bij mooi speelgoed niet zelf heel goed aanvoelen?

Fantasiewereld
We gunnen onze kinderen heel veel, we genieten ervan als ze met honderd procent aandacht spelen en helemaal opgaan in hun fantasiewereld. Maar daarnaast hebben we ook een huishouden te runnen en moeten we ook op de andere kleintjes letten. Het gaat economisch inderdaad beter en velen van ons merken dat we financieel meer armslag krijgen. Is het dan geen goed idee om zoveel mogelijk rendement te halen uit ons geld? Bijvoorbeeld door actief te zoeken naar kortingsacties?

Intertoys actiecodes
Intertoys, een van de allergrootste retailers van speelgoed, heeft regelmatig kortingsacties. Of je nou speelgoed met korting koopt voor de feestdagen, voor de verjaardag of gewoon tussendoor, omdat je er zin in hebt, het is een kleine tijdsinvestering om online folders of reclamefolders goed door te zoeken. Het kan al heel snel tientallen euro’s schelen. Naast de kortingen die ze zelf geven in hun folders, zijn er ook via diverse adressen Intertoys actiecodes te krijgen. Hiermee zijn kortingen tot 30% op bepaalde assortimenten beslist geen uitzondering.

Feestdagen
Uiteraard zijn er meer speelgoedwinkels waar afgeprijsd speelgoed te verkrijgen is. Zeker rond de feestdagen krijg je meerdere folders in huis en het loont beslist de moeite om te kijken waar je concreet kunt besparen. Maar doe vooral niet alles vanuit huis. Bezoek ook zeker de kleinere en gespecialiseerde speelgoedwinkels in grote steden, waar je vaak speelgoed vindt dat nergens anders te krijgen is. En als dat nou net het speelgoed is waar je kind helemaal wild van zal worden, doe jezelf dan een lol en probeer op een vriendelijke manier kassakorting te krijgen. Zeker als de eigenaar doorkrijgt dat je wel eens een trouwe klant zou kunnen worden, liggen ook hier concrete besparingsmogelijkheden.

Jij blij, je kind blij en je portemonnee blij. Is dat niet gewoon een perfecte win-winsituatie?

Deze is ook leuk...